fbpx

Gizlilik Politikası

Son güncelleme: Haziran 10, 2022

Permission(“Permission”, “biz”, “biz” veya “bizim”), reklamverenlerin ve diğer pazar yeri katılımcılarının kullanıcıları kripto para ödülleriyle teşvik etmelerini sağlar. permission ve çeşitli veri paylaşım faaliyetlerinde bulunmak.

Bu Politika bilgi için geçerlidir Permission kullandığınızda toplar Permissionplatformu, çeşitli mobil ve web uygulamaları, web siteleri (dahil https://permission.io ve tüm alt alan adları https://permission.io), bloglar, forumlar ve diğer medya kanalları veya ürünleri, örneğin Permission Tarayıcı Uzantısı ve Permission Tarafından barındırılan bir açılış sayfası dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, reklamların dijital özellikleri: Permission tarafından veya adına sunulan bir reklam içeren Permission, üzerinde bir sayfa Permission etki alanında veya Permission mobil uygulama veya herhangi bir Permission gelecekte zaman zaman piyasaya sürülebilecek olanlar da dahil olmak üzere ürünler (burada topluca "Hizmetler" olarak anılacaktır).

Permission kullanıcılarımızın ("kullanıcı", "siz" veya "sizin") gizliliğine saygı duyar. İnancımız, tarafınızdan bize sağlanan herhangi bir kişisel bilginin tam olarak şudur: kişisel ve özel. Bu Gizlilik Politikası ("Gizlilik Politikası", "Politika"), Hizmetlerimizi kullandığınızda bilgilerinizi nasıl topladığımızı, kullandığımızı, ifşa ettiğimizi ve koruduğumuzu ve geçerli yasalar kapsamındaki haklarınızı açıklar. Lütfen bu Gizlilik Politikasını dikkatlice okuyunuz.

  1. Tanımlar
  2. Topladığımız Kişisel Veriler
  3. Verilerinizi Ne Kadar Süre Tutuyoruz?
  4. Bilgilerinizi Nasıl Kullanıyoruz?
  5. Bilgilerinizi ne zaman paylaşıyoruz?
  6. Üçüncü Taraf Siteler
  7. Kişisel Verilerime İlişkin Haklarım Nelerdir?
  8. Nasıl Permission bilgilerimi korumak?
  9. Küçükler için Politika
  10. California Gizlilik Hakları
  11. Nevada Sakinleri için Ek Bildirim
  12. Tüm ABD Dışında İkamet Edenlere Duyuru
  13. Bu Politikadaki Değişiklikler
  14. Bu Politika Hakkında Bizimle Nasıl İletişime Geçebilirsiniz?

Bu Gizlilik Politikası, herhangi bir kişisel bilgi için geçerli değildir. Permission Reklamların reklam veren müşterileri (“müşteriler”) Hizmetlerimizi kullanarak toplayabilir ve işleyebilir (“Müşteri bilgisi”). Müşterilerimizin ilgili gizlilik politikaları, Müşteri Verilerinin toplanmasını ve kullanılmasını düzenler. Müşteri Verilerini işlememiz, bu Gizlilik Politikasına değil, müşterilerimizle yaptığımız sözleşmelere tabidir. Müşteri Verileri ile ilgili her türlü soru veya istek müşterilerimize yöneltilmelidir.

1. Tanımlar

Politikalarımızın, genel kamuoyunun yanı sıra müşterilerimiz ve iş ortaklarımız için de okunaklı ve kolay anlaşılır olması gerektiğine inanıyoruz. Aşağıda kullanılan tüm terimler, AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) gibi geçerli yasalar kapsamında sağlanan tanımlara sahiptir.

2. Topladığımız Kişisel Veriler

Topladığımız kişisel veriler aşağıda açıklanmıştır:

senin Permission Hesap

Hizmetlere eriştiğinizde veya Hizmetlere kaydolduğunuzda, bir e-posta adresi ve şifre sağlamanız istenebilir. Ayrıca, aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, bize ek bilgiler sağlamayı da seçebilirsiniz:

  • adınız ve soyadınız,
  • posta adresiniz,
  • e-posta adresi, telefon numarası ve diğer benzer iletişim verileri,
  • yaşınız,
  • senin cinsiyet,
  • senin uyruğun,
  • mesleğin,
  • yıllık hane geliriniz,
  • Medeni durumunuz,
  • çocuk sayınız,
  • memleketiniz, iş yeriniz ve ilgi alanlarınız.

Cüzdan Bilgileri. Bir hesap oluşturduktan sonra, bir hesap oluşturma seçeneğiniz vardır. Permission.io kripto para cüzdan adresi veya bir üçüncü taraf kripto para cüzdan adresi göndermek için. ayarlarınızı yapmak için Permission.io cüzdan için, kendi fotoğrafınızın yanı sıra devlet tarafından verilen kimliğinizin bir fotoğrafını ve kimliğinizi doğrulamak için geçerli yasalar uyarınca gerekli olan diğer bilgileri sağlamanız gerekir. oluşturduğunuzda veya bağlandığınızda Permission.io veya bir üçüncü taraf kripto para cüzdanı kullanıyorsanız, belirli ödül Yetkileri alabilirsiniz (Kullanım Koşullarımızda tanımlandığı gibi). Bu üçüncü taraf cüzdan hizmetlerini kullanımınızın bu Gizlilik Politikasına değil, her bir cüzdanın ilgili gizlilik politikasına tabi olduğunu unutmayın.

Permission Reklam Kullanıcıları ve ASK Ödüllerle İlgili Bilgiler. Hizmetleri kullandığınızda, hesabınıza yatırılan kazanılan ödüller gibi cüzdan transferlerinizle ilgili kişisel bilgileri ve ayrıntıları da toplayabiliriz. Permission cüzdanınıza veya hesabınıza bağlamayı seçtiğiniz herhangi bir üçüncü taraf kripto para cüzdanında Permission hesap.

Bizimle paylaşılan herhangi bir bilgiyi istediğiniz zaman değiştirmekte veya tamamen kaldırmakta özgürsünüz. Ancak, istenen kişisel verileri sağlamayı reddetmek, Hizmetlerin belirli özelliklerini kullanmanızı engelleyebilir. Hizmetlerimizi geri çekmek ve/veya transfer etmek için kullanırsanız ASK jetonlar bir başkasına ASK- uyumlu cüzdan, biz veya hizmet sağlayıcılarımız, yasal yükümlülüklerimiz uyarınca kimliğinizi doğrulamak için ek bilgiler toplayabiliriz. 

Size kayıt olma seçeneği sunabiliriz Permission Facebook, LinkedIn, Twitter veya diğer sosyal medya sağlayıcıları gibi mevcut sosyal medya hesabınızı kullanarak. Bunu yapmayı seçtiğiniz yerde, sosyal medya sağlayıcınızdan sizinle ilgili belirli profil bilgilerini alacağız. Aldığımız profil bilgileri, ilgili sosyal medya sağlayıcısına bağlı olarak değişebilir, ancak genellikle adınızı, e-posta adresinizi, arkadaş listenizi, profil resminizi ve bizimle paylaşmayı seçtiğiniz diğer bilgileri içerir. Aldığımız bilgileri yalnızca bu gizlilik politikasında açıklanan veya Hizmetler aracılığıyla size açıkça belirtilen amaçlar için kullanacağız. Kişisel bilgilerinizin üçüncü taraf sosyal medya sağlayıcınız tarafından diğer kullanımlarını kontrol etmediğimizi ve bunlardan sorumlu olmadığımızı lütfen unutmayın. Kişisel bilgilerinizi nasıl topladıklarını, kullandıklarını ve paylaştıklarını ve sitelerinde ve uygulamalarında gizlilik tercihlerinizi nasıl ayarlayabileceğinizi anlamak için her bir sosyal medya sağlayıcısının gizlilik politikasını incelemenizi öneririz.

Biyometrik bilgi toplamamıza izin verirseniz, resmi kimliğinizle eşleştiğini doğrulamak için fotoğrafınızdan yüz geometrinizi toplayabileceğimizi kabul edersiniz. Biyometrik bilgileriniz hiçbir üçüncü şahısla paylaşılmaz ve doğrulama tamamlandıktan sonra silinir.

Finansal Veri

Hizmetlerden hizmetlerimiz hakkında bilgi satın aldığınızda, sipariş ettiğinizde, iade ettiğinizde, değiştirdiğinizde veya talep ettiğinizde, asködeme yönteminizle ilgili finansal verileri bizimle paylaşmak için. Bu bilgiler, geçerli kredi kartı numaranızı, kart markanızı, son kullanma tarihini ve ayrıca ödeme bilgilerinizi işlemek için gerekli diğer ayrıntıları içerebilir. Bu finansal bilgiler, Stripe ve PayPal gibi ödeme işlemcilerimiz tarafından işlenir ve saklanır. Gizlilik politikalarını gözden geçirmenizi ve sorularınıza yanıt almak için doğrudan onlarla iletişime geçmenizi öneririz.

Tarayıcı uzantımız

Tarayıcı uzantımızı kullanırsanız, ziyaret ettiğiniz web siteleri hakkında (her sayfanın URL'leri, sayfa başlıkları ve meta veri açıklamaları dahil) zaman damgalı bilgiler toplarız. Bu bilgiler, site URL'lerinde bulunan arama geçmişi ve sorguları da içerebilir. Sizinle ilgili olarak topladığımız verileri kullanırız. Permission Tarayıcı uzantısı içinde size kişiselleştirilmiş teklifler ve reklamlar göstermek için hesap. Yukarıdaki bilgileri, bu reklamlarla etkileşimlerinizi ölçmek için (örneğin, pazarlamacının web sitesini ziyaret etmek için reklamı tıklayıp tıklamadığınızı) ölçmek için kullanırız. ASK Token kazanacaksınız.

Permission Reklam Seçme Kampanyaları. bir tıklarsanız Permission Reklamlar reklam ve herhangi bir ziyaret edin Permission.io dijital mülkü, bir yanıt olarak bize gönüllü olarak belirli kişisel bilgileri sağlayabilirsiniz. Permission Reklamlar Müşteri Anketi. Bir kişiyle etkileşimde bulunduğunuz durumlarda Permission Reklam reklamı, ancak henüz bir reklam oluşturmadı Permission hesabı, Permission ile ödüllendirilebilmeniz için e-posta adresinizi saklayacaktır. ASK Kullanım Koşullarına uygun olarak. 

Kişisel Verileriniz ve Blok Zinciri 

Blockchain teknolojisi, Hizmetlerin bir parçası olarak kullanılabilir. Blok zincirleri merkezi değildir ve “bloklar” adı verilen bir paketler zincirinde dijital olarak kaydedilmiş verilerden oluşur. Bu blokların bağlanma şekli kronolojiktir, yani verilerin bir kez kaydedildikten sonra değiştirilmesi çok zordur. Defter tüm dünyaya dağıtılabileceğinden, bu, kararları veren veya sistemi başka bir şekilde yöneten (bir bulut bilişim sisteminin operatörü gibi) tek bir kişinin olmadığı ve bulunduğu yerde merkezi bir yer olmadığı anlamına gelir.

Buna göre, tasarım gereği, bir blok zincirinin verileri değiştirilemez veya silinemez ve "değişmez" olduğu söylenir. Bu, silme hakkınız (“unutulma hakkı”) gibi haklarınızı veya Kişisel Verilerinizin işlenmesine itiraz etme veya kısıtlama haklarınızı kullanma yeteneğinizi etkileyebilir. Blok zincirindeki veriler silinemez ve değiştirilemez. Akıllı sözleşmeler belirli erişim haklarını iptal etmek için kullanılabilse ve bazı içerikler başkaları tarafından görünmez hale getirilebilse de silinmez.

Belirli durumlarda, jetonların teslim edilmesini veya diğer hizmetlerin sağlanmasını gerçekleştirmek için, cüzdan adresiniz gibi belirli Kişisel Verileri blok zincirinde toplamak gerekli olacaktır; bu, akıllı bir sözleşme aracılığıyla yapılır ve bu tür işlemleri cüzdanınızın özel anahtarını kullanarak gerçekleştirmenizi gerektirir.

(a) Cüzdan adresinizi kullanarak blok zinciri üzerinde işlem yapmak ve (b) cüzdan adresinizle ilgili açık anahtarı herhangi biriyle (biz dahil) paylaşmak için nihai karar size aittir. GİZLİLİK HAKLARINIZIN HİÇBİR ŞEKİLDE ETKİLENMEMESİNİ İSTİYORSANIZ, BLOĞUN TEKNOLOJİK ALT YAPISI NEDENİYLE BELİRLİ HAKLAR SİZİN VEYA BİZİM TARAFIMIZDAN TAM OLARAK KULLANILAMAYABİLİR VEYA KULLANILAMAYABİLİR. ÖZELLİKLE, BLOCKCHAIN ​​KAMUYA UYGUNDUR VE BLOCKCHAIN ​​ÜZERİNDE PAYLAŞILAN HERHANGİ BİR KİŞİSEL VERİ KAMUYA ERİŞİM OLACAKTIR.

Blok zinciri teknolojisini içeren Hizmetlerimizden herhangi birini kullanarak, talep edilen faaliyeti gerçekleştirmek için verilen verileri işlememize izin vermiş olursunuz. 

Bizimle olan iletişimleriniz

Ürün veya şirket soruları, müşteri destek soruları ve satış talepleri gibi çeşitli amaçlar için e-posta yoluyla veya Hizmetlerimiz aracılığıyla bizimle iletişime geçmeyi seçebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, adınız ve soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, iş unvanınız ve şirket adınız gibi bize gönüllü olarak gönderdiğiniz tüm bilgileri topluyoruz. Ayrıca etkinliklere veya konferanslara kaydolma, teknik incelemeler sipariş etme veya talep etme veya çevrimiçi anketlere katılma fırsatı da sağlayabiliriz. Sağlamak isteyip istemediğinizi seçmek tamamen size kalmış.

Genel cihaz verileri

Hizmetlerimize her eriştiğinizde veya bunlarla etkileşim kurduğunuzda, taleple ilgili bazı genel verileri ve bilgileri toplarız ve ilgili ayrıntıları sunucu veya sistem günlük dosyalarında saklarız. Bu veriler, IP adresiniz, kullanılan tarayıcı türünüz ve sürümünüz, mobil tanımlayıcılarınız, MAC adresiniz, cihaz türünüz ve işletim sisteminiz, Hizmetlere eriştiğiniz saat ve tarih ve Hizmetlerimize erişmeden önce ve sonra doğrudan görüntülediğiniz sayfalar gibi ayrıntıları içerir. . Bilgi teknolojisi sistemlerimize bir saldırı olması durumunda kullanılmak üzere bu bilgilerden ek ayrıntılar toplanabilir veya türetilebilir.

Bu çabaları desteklemek için, şirketimizin veri korumasını ve güvenliğini artırmak ve işlediğimiz kişisel veriler için en uygun koruma seviyesini korumak amacıyla, kimliği gizlenmiş veya toplu olarak toplanan verileri ve bilgileri istatistiksel olarak analiz ederiz.

Otomatik web sitesi takibi ve çerezler

Tanımlama bilgileri, web işaretçileri, izleme pikselleri ve diğer izleme teknolojileri ("Teknolojiler") aracılığıyla Hizmetlerimizde izleme teknolojilerine ve yeniden pazarlama hizmetlerine izin verebilecek, aşağıda açıklanan seçili üçüncü taraf satıcılarla ortaklık yapıyoruz. Teknolojileri kullanımımız aşağıdaki kategorilere ayrılır:

  • Kesinlikle gerekli. Bu çerezler, web sitesinin çalışması için gereklidir ve sistemlerimizde kapatılamaz. Bunlar genellikle yalnızca sizin tarafınızdan yapılan ve gizlilik tercihlerinizi ayarlamak, oturum açmak veya formları doldurmak gibi hizmet talebi teşkil eden eylemlere yanıt olarak belirlenir. Tarayıcınızı bu çerezleri engelleyecek veya sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz, ancak bu durumda sitenin bazı bölümleri çalışmayacaktır. Bu çerezler, kişisel olarak tanımlanabilir hiçbir bilgiyi saklamaz.
  • fonksiyonel. Bu çerezler, web sitesinin gelişmiş işlevsellik ve kişiselleştirme sunmasını sağlar. Bunlar tarafımızca veya hizmetlerini sayfalarımıza eklediğimiz üçüncü taraf sağlayıcılar tarafından belirlenebilir. Bu tanımlama bilgilerine izin vermezseniz, bu hizmetlerin bazıları veya tümü düzgün çalışmayabilir.
  • Hedefleme. İlgi alanlarınızla alakalı reklamlar da dahil olmak üzere, Hizmetlerimizde veya üçüncü taraf web sitelerinde içerik sunmak için birinci taraf veya üçüncü taraf Teknolojilerini kullanabiliriz.

Her bir çerez satıcısının gizlilik politikalarını incelemeniz ve sorularınıza yanıt almak için doğrudan onlarla iletişime geçmeniz önerilir. Web trafiğinizin kimliğini doğrulamak için üçüncü taraf satıcıları da kullanabiliriz: “Kişisel Verilerime İlişkin Haklarım Nelerdir?” konusuna bakın. Bu koleksiyondan bazılarını nasıl devre dışı bırakacağınız hakkında daha fazla bilgi için aşağıya bakın.

Not: Yeni bir bilgisayar almanın, yeni bir İnternet tarayıcısı kurmanın, mevcut bir tarayıcıyı yükseltmenin veya İnternet tarayıcınızın çerezlerini silmenin veya başka bir şekilde değiştirmenin bazı devre dışı bırakma çerezlerini, eklentilerini veya ayarlarını da temizleyebileceğini bilmelisiniz.

Permission ziyaretinizi takip etmek için aşağıdaki “çerezleri” kullanabilir:

Provider Amaç
Yetki0 Kullanıcı kaydı, oturum açma ve kimlik doğrulama işlemlerini gerçekleştirmek için.
  Reklamın etkinliğini ve kullanıcıların içerikle etkileşimini ölçmek.
Facebook Sosyal medya özellikleri ile işlevsellik sağlamak.
Twitter Sosyal medya özellikleri ile işlevsellik sağlamak.
YouTube Sosyal medya özellikleri ile işlevsellik sağlamak.
LinkedIn Sosyal medya özellikleri ile işlevsellik sağlamak.
Orta Sosyal medya özellikleri ile işlevsellik sağlamak.
Reddit Sosyal medya özellikleri ile işlevsellik sağlamak.
Telegram Sosyal medya özellikleri ile işlevsellik sağlamak.
GitLab İşlevselliği etkinleştirmek ve kod depomuza bağlanmak için.
Sendinblue Üyelerle e-posta iletişimini düzenlemek.
AddThis Hedefli reklamcılık için.
Google Ad Exchange/DoubleClick Hedefli reklamcılık için.

İzleme pikselleri

Bültenimiz ve e-postalarımız tarafından veya adına gönderilen e-postalar Permission günlük dosyası kaydı ve analizini sağlamak için izleme pikselleri veya e-postalara gömülü şeffaf bir görüntü içerebilir. Bu şekilde toplanan bilgileri, çevrimiçi pazarlama ve müşteriye ulaşma çabalarının başarısının veya başarısızlığının istatistiksel analizini yapmak için kullanırız. Yerleşik izleme pikseline dayanarak, bir e-postanın açılıp açılmadığını ve ne zaman açıldığını ve e-postadaki hangi bağlantılara erişildiğini belirleyebiliriz.

İzleme pikselleri kullanılarak toplanan kişisel veriler, haber bültenlerimizin ve e-postalarımızın dağıtımını optimize etmek ve dağıtılan içeriğin uygunluğunu iyileştirmek için tarafımızca saklanır ve analiz edilir. Pek çok e-posta istemcisi ve web tarayıcısı, bu izleme mekanizmalarının kullanımını devre dışı bırakma veya önleme işlevini destekler. Ayrıca, bültenimizi alma izninizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

3. Verilerinizi ne kadar süreyle saklıyoruz?

Bizimle paylaştığınız her türlü kişisel veriyi yalnızca saklama amacına ulaşmak için gerekli olduğu, rızanın korunduğu veya tabi olduğumuz yasa veya yönetmeliklerin verdiği süre boyunca işleriz ve saklarız. Kişisel verileri tam olarak sakladığımız süre, bu tür bilgiler için ilgili yasal saklama süresine bağlıdır. Bu süre geçtikten sonra veya kişisel verilerin saklanması uygun değilse, kişisel veriler rutin olarak bloke edilir, silinir veya silinir.

4. Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz?

Hakkınızda doğru bilgilere sahip olmak, sorunsuz, verimli ve özelleştirilmiş bir deneyim sunmamıza yardımcı olur. Genel olarak konuşursak, topladığımız tüm bilgileri size hizmet sağlamak, Hizmetlerimizin sorunsuz çalışmasını sağlamak ve bizi yasal olarak korumak için kullanırız. Daha spesifik olarak, aşağıdaki durumlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hakkınızda toplanan bilgileri kullanabiliriz:

  • Hesabınızı oluşturun ve yönetin
  • Hesabınız veya siparişleriniz hakkında sizinle iletişim kurun
  • Başarılı bir şekilde abone olduktan sonra size bir haber bülteni gönderin
  • Yorumlarınıza, sorularınıza ve isteklerinize yanıt verin ve müşteri hizmeti sağlayın
  • Size teknik bildirimler, güncellemeler, güvenlik uyarıları ve destek ve yönetim mesajları gönderin
  • Dahili olarak veya üçüncü taraflarla kullanım için toplu veya kimliksizleştirilmiş istatistiksel verileri derleyin
  • Hizmetlerimizin ve ürünlerimizin verimliliğini ve işleyişini sürdürmek ve iyileştirmek
  • Ürünlerimizin geliştirilmesine ve bunlarla ilgili diğer amaçlara yardımcı olmak Permissionişi
  • Hizmetlerimiz ve ürünlerimizle deneyiminizi geliştirmek için kullanımı ve eğilimleri izleyin ve analiz edin
  • Yarışma girişlerini ve ödüllerini işleyin ve teslim edin
  • Kolaylaştırmak için cüzdanınızla ilgili bilgileri işleyin ASK Hizmetler aracılığıyla yapılan ödül transferleri.
  • Yasal ve düzenleyici uyumluluğu sürdürmek için: Kripto para ödülleriyle ilgili hizmetler için, yargı alanlarındaki kara para aklamayı önleme yasalarına uymak için kimliğinizi doğrulamak gibi kişisel bilgilerinizi toplamamız, kullanmamız ve saklamamız gerekmektedir.
  • Kolluk kuvvetlerine yardımcı olmak ve mahkeme celplerine yanıt vermek ve anlaşmazlıkları çözmek ve sorunları gidermek
  • Hesap sahtekarlığını önlemek ve güvenlik amacıyla

Yürürlükteki yasalara uygun olarak, bu Politika kapsamındaki bilgiler, Amerika Birleşik Devletleri'ne veya Amerika Birleşik Devletleri'nin bulunduğu diğer herhangi bir ülkeye aktarılabilir ve burada işlenebilir. Permission veya bağlı kuruluşları, yan kuruluşları veya hizmet sağlayıcıları, o ülkede gerekli olan veri gizliliği düzeyi Avrupa Birliği veya diğer yargı yetki alanlarından daha az olsa bile tesislere sahiptir. Verilerinizi yürürlükteki tüm yasalara uygun olarak korumaya çalışıyoruz. Profil çıkarma da dahil olmak üzere otomatik karar verme süreçlerine dahil olabiliriz. Kişisel bilgilerinizi işlememiz, sizinle yaptığımız bir sözleşmenin parçası olarak böyle bir karar gerekli olmadıkça, rızanızı almadıkça veya yasaların izin vermediği sürece, yalnızca sizi önemli ölçüde etkileyen otomatik işlemeye dayalı bir kararla sonuçlanmayacaktır. böyle otomatik karar vermede. Otomatik karar verme sürecimizle ilgili sorularınız varsa, aşağıda belirtildiği şekilde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

5. Bilgilerinizi ne zaman paylaşıyoruz?

Kanuna uymak veya hakları korumak

Yürürlükteki herhangi bir yasa, kural veya düzenleme uyarınca, yasal sürece yanıt vermek, politikalarımızın veya dolandırıcılık faaliyetlerimizin olası ihlallerini araştırmak veya düzeltmek için veya iyi niyetle açıklamanın gerekli olduğuna inandığımızda hakkınızdaki bilgilerin açıklanmasının gerekli olduğuna inanıyorsak haklarımızı, mülkiyetimizi ve güvenliğimizi korumak için, dolandırıcılıktan korunma ve kredi riskinin azaltılması için diğer kuruluşlarla bilgi alışverişi de dahil olmak üzere bilgilerinizi paylaşabiliriz.

Gerekli ticari faaliyetleri desteklemek için Servis Sağlayıcılar ile

Kişisel bilgilerinizi, barındırma, kimlik doğrulama hizmetlerimiz (yürürlükteki yasalar uyarınca gerektiğinde Tüketicinizi Tanıyın (KYC) doğrulama bilgileri dahil), e-posta hizmetimiz, analizler, müşteri hizmetleri gibi talep ettiğiniz hizmetleri sağlamak için gerekli olan üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. hizmet, paket teslimat hizmeti, etkinlik veya kampanya yönetimi sağlayıcıları. Bu taraflar, kişisel verilerinizi yalnızca bu hizmetleri bize veya bizim adımıza sağlamak için gerektiği şekilde kullanmaya yetkilidir.

Reklam Ortaklarımızla

Kişisel bilgilerinizi üçüncü taraf reklam ortaklarıyla da paylaşabiliriz. Bu üçüncü taraf reklam ortakları, faaliyetleriniz ve cihazınızla ilgili bilgileri (örn. IP adresiniz, çerez tanımlayıcılar, ziyaret edilen sayfalar, konum, günün saati) toplamak için Hizmetlerimizde Teknolojileri ve diğer izleme araçlarını ayarlayabilir. Bu reklam ortakları, ağları dahilindeki dijital mülkleri ziyaret ettiğinizde size kişiselleştirilmiş reklamlar sunmak amacıyla bu bilgileri (ve diğer hizmetlerden toplanan benzer bilgileri) kullanabilir. Bu uygulamaya genellikle "ilgi alanına dayalı reklamcılık" veya "kişiselleştirilmiş reklamcılık" denir.

Bizimkilerle ilgili ürün veya hizmetler sunan veya ilgili etkinliklere ev sahipliği yapan veya sponsor olan diğer şirketlerle de ortak olabiliriz. Bu gibi durumlarda, kişisel bilgilerinizi etkinlik sponsorlarına stantlarında veya sunumlarında verirseniz, bilgilerinizi bu iş ortaklarıyla paylaşabiliriz.

Diğer kullanıcılarla paylaşmayı seçerseniz

Hizmetlerimiz, herkesin erişebileceği bloglar veya topluluk forumları sunar. Bu alanlarda sağladığınız herhangi bir bilginin, bunlara erişen diğer kişiler tarafından okunabileceğini, toplanabileceğini ve kullanılabileceğini bilmelisiniz. Kişisel bilgilerinizin blogumuzdan veya topluluk forumumuzdan kaldırılmasını talep etmek için şu adresten bize ulaşın: dpo @permission. Io.

Ayrıca Hizmetlerimizde Facebook Beğen düğmesi ve “Bunu Paylaş” düğmesi gibi widget'lar veya Hizmetlerimizde çalışan diğer etkileşimli mini programlar gibi belirli sosyal medya özellikleri de sağlarız. Bu özellikler IP adresinizi, web sitelerimizde hangi sayfayı ziyaret ettiğinizi toplayabilir ve özelliğin düzgün çalışmasını sağlamak için bir çerez ayarlayabilir. Sosyal medya özellikleri ve widget'ları ya bir üçüncü şahıs tarafından barındırılır ya da doğrudan Hizmetlerimizde barındırılır. Bu özelliklerle olan etkileşimleriniz, özelliği sağlayan şirketin gizlilik politikasına tabidir.

Ek olarak, web sitelerimizdeki belirli özellikler için, özellikle şu adresteki bir iş ilanına başvurmak için olanlar: Permission, LinkedIn veya diğer OpenID sağlayıcıları gibi oturum açma hizmetlerini kullanabilirsiniz. LinkedIn gibi hizmetler, ağınızdaki diğer kişilerle paylaşmak üzere Hizmetlerimizdeki etkinlikleriniz hakkında bilgileri profil sayfanıza gönderme seçeneği sunabilir.

Not: Permission üçüncü taraf web sitelerini onaylamaz veya bunlarla ilgili herhangi bir beyanda bulunmaz. Ziyaret ettiğiniz herhangi bir web sitesinin gizlilik politikasını dikkatlice okumanızı öneririz.

Birleşme veya devralma durumunda

If Permission birleşme, satın alma, finansman durum tespiti, yeniden yapılanma, iflas, yedieminlik, varlıkların satın alınması veya satılması veya başka bir sağlayıcıya hizmet geçişi ile ilgiliyse, bilgileriniz halef kuruluş veya üçüncü tarafla paylaşılabilir. Yasaların gerektirdiği durumlarda, kişisel verilerinizin mülkiyeti veya kullanımındaki herhangi bir değişiklik ve ayrıca kişisel verilerinize ilişkin herhangi bir tercihiniz hakkında e-posta ve/veya Hizmetlerimizde göze çarpan bir bildirim ile bilgilendirileceksiniz.

6. Üçüncü Taraf Siteler

Hizmetlerimiz, bizimle bağlantılı olabilecek veya olmayabilecek reklamlar, bağlı kuruluş bağlantıları ve harici hizmetler dahil olmak üzere üçüncü taraf web sitelerine ve ilgili uygulamalara bağlantılar içerebilir. Ek olarak, Hizmetlerimizden bazıları, Hizmetlerimizin görünümünü ve verdiği hissi korurken ortaklarımıza veya ortaklarımıza içerik sunmak için çerçeveleme teknikleri kullanabilir. Bu bağlantıları kullandıktan sonra, bu üçüncü taraflara sağladığınız hiçbir bilgi bu Gizlilik Politikası kapsamında değildir ve bilgilerinizin güvenliğini ve gizliliğini garanti edemeyiz. Herhangi bir üçüncü şahıs web sitesini ziyaret etmeden ve bu web sitelerine herhangi bir bilgi vermeden önce, o web sitesinden sorumlu üçüncü şahsın (varsa) gizlilik politikaları ve uygulamaları hakkında kendinizi bilgilendirmenizi öneririz. Bilgilerinizin gizliliğini uygun gördüğünüz şekilde korumak için gerekli adımları atmalısınız. Hizmetlere veya Hizmetlerden bağlanabilecek diğer web siteleri, hizmetler veya uygulamalar dahil olmak üzere herhangi bir üçüncü tarafın içeriğinden veya gizlilik ve güvenlik uygulamalarından ve politikalarından sorumlu değiliz.

7. Kişisel Verilerime İlişkin Haklarım Nelerdir?

Kişisel verilerinizle ilgili belirli haklara sahip olduğunuzu biliyoruz. Mahremiyetinizin ve haklarınızı koruma ve kullanma yeteneğinizin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Sizinle ve kişisel verilerinizle ilgili olduğu için bu hakları gözden geçirmeniz ve anlamanız teşvik edilir. Yürürlükteki yasalara tabi olarak, aşağıdaki haklara sahip olabilirsiniz:

Aşağıdakiler dahil olmak üzere sizinle ilgili Kişisel Bilgilere erişin: (i) kişisel bilgilerinizi işleyip işlemediğimizi teyit etmek; (ii) kişisel bilgilerinize erişim veya bu bilgilerin bir kopyasını alma; ve (iii) bize sağladığınız kişisel bilgilerin elektronik bir kopyasını almak veya askbu bilgileri başka bir şirkete göndermemizi isteme (“veri taşınabilirliği hakkı”);

  • Kişisel bilgilerinizin yanlış veya eksik olduğu durumlarda Düzeltilmesini talep edin. Bazı durumlarda, kişisel bilgilerinizi güncellemenizi sağlayan self servis araçlar sağlayabiliriz;
  • Kişisel bilgilerinizin Silinmesini talep edin;
  • Kişisel bilgilerinizin işlenmesine İlişkin Kısıtlama Talep Etme veya İtiraz Etme; ve
  • Kişisel bilgilerinizi işlememize ilişkin Rızanızı geri çekin.

Haklarınızı kullanmak

Bu hakları desteklemek için, talep üzerine ve yürürlükteki yasalara tabi olarak, Permission Aşağıda “Bu Politika Hakkında Bizimle Nasıl İletişime Geçebilirsiniz?” bölümünde belirtilen şekilde bizimle iletişime geçmeniz durumunda, kişisel verilerinizin herhangi birinin elimizde olup olmadığı hakkında size bilgi verecektir. Hesabınıza giriş yaparak ve tercihlerinizi güncelleyerek hakkınızdaki bilgileri istediğiniz zaman güncelleyebilir, düzeltebilir veya silebilirsiniz. Kişisel bilgilerinizin LiveRamp ile paylaşılmasından vazgeçmek için lütfen şu adresten bizimle iletişime geçin: dpo @permission. Io.

Herhangi bir zamanda hesabınızdaki bilgileri gözden geçirmek veya değiştirmek veya hesabınızı sonlandırmak isterseniz, bunu hesap ayarlarınıza giriş yaparak ve kullanıcı hesabınızı güncelleyerek yapabilirsiniz. Hesabınızı feshetme talebiniz üzerine, hesabınızı ve bilgilerinizi aktif veritabanlarımızdan devre dışı bırakacak veya sileceğiz. Ancak, dolandırıcılığı önlemek, sorunları gidermek, herhangi bir soruşturmaya yardımcı olmak, yasal gerekliliklere uymak ve/veya Kullanım Koşullarımızı uygulamak için bazı bilgiler dosyalarımızda tutulabilir. Not: Önbelleğe alınmış veya arşivlenmiş kopyalar da dahil olmak üzere bilgilerinizi, yasal yükümlülüklerimize uymak, anlaşmazlıkları çözmek ve sözleşmelerimizi uygulamak için gerektiği şekilde saklayacak ve kullanacağız. Bilginiz veya rızanız olmadan hakkınızda bir hesap oluşturulduğunu fark ettiyseniz, bizimle şu adresten iletişime geçebilirsiniz: dpo @permission. Io bu hesabın silinmesini istemek için.

Güvenliğiniz için, yalnızca talebinizi bize göndermek için kullandığınız belirli e-posta adresiyle ilişkili kişisel bilgilerle ilgili talepleri uygulayabiliriz ve talebinizi uygulamadan önce kimliğinizi doğrulamamız gerekebilir. askhesabınızı oluşturmak için kullandığınız bilgileri sağlamanız veya askHizmetlerimizi kullanımınız hakkında size sorular. Tüm talepleri geçerli yasalara uygun olarak işleme koyacağız.

E-postaları devre dışı bırakmak

Bizden haber bültenleri ve/veya e-posta pazarlamasından çıkmak için haber bülteninde verilen abonelikten çıkma talimatlarını izleyerek veya hesap ayarlarınızdaki tercihlerinizi değiştirerek tercihinizi belirtebilirsiniz. Yasaların izin verdiği durumlarda, Kullanım Koşullarımız veya Gizlilik Politikamızdaki herhangi bir güncellemenin bildirimlerini size yine de gönderebileceğimizi lütfen unutmayın.

Takip Etme sinyalleri

Birçok web tarayıcısı ve bazı mobil işletim sistemleri, çevrimiçi tarama etkinliklerinizle ilgili verilerin izlenmemesi ve toplanmaması için gizlilik tercihinizi belirtmek için etkinleştirebileceğiniz bir Do-Not-Track (“DNT”) özelliği veya ayarı içerir. Şu anda DNT tarayıcı sinyallerine yanıt vermiyoruz.

8. Nasıl Permission bilgilerimi korumak?

Permission kişisel verilerinizi kayıp, hırsızlık, kötüye kullanım ve yetkisiz erişim, ifşa, değişiklik ve imhadan korumaya yardımcı olmak için makul idari, teknik ve fiziksel güvenlik önlemleri alır. Bize iletilen kişisel verileri, hem iletim sırasında hem de alındıktan sonra korumak için, bu tür verilerin niteliğini ve işlemeyle ilgili riskleri dikkate alarak genel kabul görmüş standartları takip eder ve yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere uyarız.

Bize sağladığınız kişisel verilerin güvenliğini sağlamak için makul adımlar atmış olsak da, hiçbir güvenlik önleminin mükemmel veya aşılmaz olmadığını ve herhangi bir müdahaleye veya başka türden kötüye kullanıma karşı hiçbir veri aktarım yönteminin garanti edilemeyeceğini lütfen unutmayın. Çevrimiçi olarak ifşa edilen herhangi bir bilgi, yetkisiz taraflarca ele geçirilmeye ve kötüye kullanıma açıktır. Bu nedenle, Hizmetlerimiz aracılığıyla kişisel veriler sağlarsanız tam güvenliği garanti edemeyiz.

Güvenlikle ilgili herhangi bir sorunuz varsa veya bizimle etkileşiminizin artık güvenli olmadığına inanmak için herhangi bir nedeniniz varsa (örneğin, hesabınızın güvenliğinin ihlal edildiğini düşünüyorsanız), lütfen bizimle şu adresten iletişime geçin: güvenlik @permission. Io.

9. Küçükler için Politika

On üç (13) yaşın altındaki çocuklardan bilerek bilgi talep etmiyoruz veya bu çocuklara pazarlama yapmıyoruz. Hizmetleri kullanarak, en az 13 yaşında olduğunuzu veya böyle bir reşit olmayanın ebeveyni veya vasisi olduğunuzu ve bu reşit olmayan bağımlı kişinin Hizmetleri kullanmasına izin verdiğinizi beyan edersiniz. 13 yaşından küçük kullanıcılardan kişisel bilgilerin toplandığını öğrenirsek, hesabı devre dışı bırakacağız ve bu tür verileri yürürlükteki yasalara göre tutmamız gerekmedikçe kayıtlarımızdan derhal silmek için makul önlemleri alacağız. Ebeveyn veya vasi iseniz ve 13 yaşından küçük çocuğunuzdan bilgi topladığımızı düşünüyorsanız, lütfen aşağıdaki bilgilerle bizimle iletişime geçin.

Hizmetlerimiz ve ürünlerimiz, on üç (13) yaşın altındaki bireyleri cezbetmek için tasarlanmamıştır veya bu amaçla tasarlanmamıştır. Permission on üç (13) yaşının altındaki herhangi bir kişiden bilerek kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler toplamaz.

10. California Gizlilik Hakları

Bu Ek Kaliforniya Gizlilik Bildirimi, yalnızca 2018 Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası'na ("CCPA") tabi olan kişisel bilgileri işlememiz için geçerlidir. CCPA, California sakinlerine hangi kişisel bilgi kategorilerini bilme hakkı verir Permission onlar hakkında toplandı ve olup olmadığı Permission bu kişisel bilgileri önceki 12 ay içinde bir iş amacıyla (örneğin bir hizmet sağlayıcıya) ifşa etti. California sakinleri bu bilgileri aşağıda bulabilir:

Üçüncü Şahısların Kategorisi Bir Ticari Amaçla İfşa Edilen Bilgiler Üçüncü Şahısların Kategorisi Bir Ticari Amaçla İfşa Edilen Bilgiler
Tanımlayıcıları.

Gerçek ad, takma ad, posta adresi, benzersiz kişisel tanımlayıcı, çevrimiçi tanımlayıcı, İnternet Protokolü adresi, e-posta adresi, hesap adı, Sosyal Güvenlik numarası veya diğer benzer tanımlayıcılar.

• Reklam ağları
• Veri analizi sağlayıcıları
• Tüketici verileri satıcıları (SSN dahil değil)
Üçüncü taraf web siteleri veya uygulamalar (ör. cüzdan sağlayıcılar; üçüncü taraf kimlik doğrulama hizmetleri)
• Servis sağlayıcıları
California Müşteri Kayıtları tüzüğünde listelenen kişisel bilgi kategorileri (Cal. Civ. Kodu § 1798.80 (e))

Bir isim, imza, Sosyal Güvenlik numarası, fiziksel özellikler veya tanım, adres, telefon numarası, ehliyet veya eyalet kimlik kartı numarası, istihdam, istihdam geçmişi, kredi kartı numarası, banka kartı numarası veya diğer finansal bilgiler.

• Reklam ağları
• Veri analizi sağlayıcıları
• Tüketici verileri satıcıları (SSN dahil değil)
Üçüncü taraf web siteleri veya uygulamalar (ör. cüzdan sağlayıcılar; üçüncü taraf kimlik doğrulama hizmetleri)
• Servis sağlayıcıları
Kaliforniya veya federal yasalara göre korunan sınıflandırma özellikleri

Yaş, ulusal köken, medeni durum, cinsiyet (cinsiyet dahil).
• Reklam ağları
• Veri analizi sağlayıcıları
• Tüketici verileri satıcıları
• Servis sağlayıcıları
Ticari bilgiler

Satın alınan, elde edilen veya dikkate alınan kişisel malların, ürünlerin veya hizmetlerin veya diğer satın alma veya tüketme geçmişleri veya eğilimlerinin kayıtları.
• Reklam ağları
• Veri analizi sağlayıcıları
• Tüketici verileri satıcıları
• Servis sağlayıcıları
Biyometrik bilgi

Bir yüz izi gibi bir tanımlayıcı şablonun çıkarılabileceği, kullanıcının yüzü gibi bireysel kimlik oluşturmak için kullanılabilen fizyolojik veya biyolojik özellikler.
Paylaşılmamış
İnternet veya diğer elektronik ağ etkinliği

Tarama geçmişi, arama geçmişi, bir tüketicinin bir internet sitesi, uygulama veya reklamla etkileşimi hakkında bilgi.
• Reklam ağları
• Veri analizi sağlayıcıları
• Tüketici verileri satıcıları
• Servis sağlayıcıları
Bir tüketici hakkında profil oluşturmak için diğer kişisel bilgilerden çıkarılan çıkarımlar

Bir tüketicinin tercihlerini, özelliklerini, psikolojik eğilimlerini, eğilimlerini, davranışlarını, tutumlarını, zekasını, yeteneklerini ve yeteneklerini yansıtan profil.
• Reklam ağları
• Veri analizi sağlayıcıları
• Tüketici verileri satıcıları
• Servis sağlayıcıları

Kişisel bilgileri topladığımız kaynakların kategorileri ve kişisel bilgileri kullanma konusundaki ticari ve ticari amaçlarımız “Topladığımız Kişisel Veriler” ve “Bilgilerinizi nasıl kullanırız?” bölümlerinde belirtilmiştir. sırasıyla yukarıda.

Diğer üçüncü taraf reklam ortaklarının, ilgi alanına dayalı reklamcılık amacıyla bilgilerinizi toplamak için çerezleri ve benzer Teknolojileri kullanmasına izin verebilsek de (yukarıda “Bilgilerinizi ne zaman paylaşıyoruz?” bölümünde açıklandığı gibi), Permission Bize sağladığınız kişisel bilgileri, yalnızca Hizmetler aracılığıyla bunu yapmamız için bize onay verdiğinizde, değerli değerlendirme için paylaşır. ASK jetonlar. Öyleyse, Permission CCPA amaçları doğrultusunda kişisel bilgileri "satmaz" ve 16 yaşından küçüklerin kişisel bilgilerinin herhangi bir "satışına" ilişkin fiili bilgiye sahip değiliz.

California'da ikamet edenler, yürürlükteki yasaların verdiği haklarını kullanmaları nedeniyle tarafımızdan ayrımcı muamele görmeme hakkına sahiptir. Yalnızca siz veya yasal olarak sizin adınıza hareket etmeye yetkili biri, kişisel bilgilerinizle ilgili doğrulanabilir bir tüketici talebinde bulunabilir. Reşit olmayan çocuğunuz adına da doğrulanabilir bir tüketici talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili bir temsilci atamak için lütfen aşağıdaki "Bu Politika Hakkında Bizimle Nasıl İletişime Geçebilirsiniz" bölümünde belirtildiği şekilde bizimle iletişime geçin ve sizin ve atanmış temsilciniz tarafından imzalanmış yazılı yetki belgesini sağlayın. Gizliliğinizi korumak için, talebinizi yerine getirmeden önce kimliğinizi doğrulamak için aşağıdaki adımları atacağız. Bir istek yaptığınızda, biz ask hakkında kişisel bilgi topladığımız kişi veya yetkili bir temsilci olduğunuzu makul bir şekilde doğrulamamızı sağlayan yeterli bilgiyi sağlamanız; askHesabınızla ve Hizmetlerimizin kullanımıyla ilgili soruları yanıtlamanız için.

Bu Gizlilik Politikası, endüstri standardı teknolojileri kullanır ve World Wide Web Konsorsiyumu'nun Web İçeriği Erişilebilirlik Yönergeleri, sürüm 2.1 ile uyumlu olarak geliştirilmiştir. Bu politikayı yazdırmak istiyorsanız, lütfen bunu web tarayıcınızdan veya sayfayı PDF olarak kaydederek yapın.

“Shine The Light” yasası olarak da bilinen Kaliforniya Medeni Kanunu 1798.83, California'da ikamet eden kullanıcıların, yılda bir kez ve ücretsiz olarak, kişisel bilgi kategorileri hakkında (eğer varsa) bizden bilgi almalarını ve talep etmelerini sağlar. doğrudan pazarlama amacıyla üçüncü taraflara ve bir önceki takvim yılında kişisel bilgileri paylaştığımız tüm üçüncü tarafların ad ve adreslerine açıklanmıştır. California'da ikamet ediyorsanız ve böyle bir talepte bulunmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak talebinizi yazılı olarak bize gönderin.

11. Nevada Sakinleri için Ek Bildirim

Nevada'da ikamet ediyorsanız, belirli Kişisel Bilgilerin bu Kişisel Bilgileri lisanslamak veya satmak isteyen üçüncü taraflara satışından vazgeçme hakkına sahipsiniz. adresinden bizimle iletişime geçerek bu hakkınızı kullanabilirsiniz. dpo @permission. Io "Nevada Satma Talebi" konu satırı ile adınızı ve hesabınızla ilişkili e-posta adresinizi bize sağlayın. Satışlar Nevada Gözden Geçirilmiş Tüzükler Bölüm 603A'da tanımlandığı için şu anda Kişisel Bilgilerinizi satmadığımızı lütfen unutmayın - verilerinizin ifşa edilmesi için parasal bedel alınması, yalnızca operatöre bilgi verdiğiniz bağlamdadır. alma amacı ASK jeton ödülleri. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen aşağıda belirtildiği şekilde bizimle iletişime geçin.

12. Tüm ABD Dışında İkamet Edenlere Duyuru

Sunucularımız ABD'de bulunmaktadır. ABD dışında bulunuyorsanız, kişisel bilgiler de dahil olmak üzere bize sağlanan tüm bilgilerin menşe ülkenizden ABD'ye aktarılabileceğini lütfen unutmayın. Yürürlükteki yasaların gereklilikleriyle tutarlı olarak tüm kişisel bilgileri korumaya çalışıyoruz.

13. Bu Politikadaki Değişiklikler

Önemli değişiklikler yaparsak, Politika'nın üst kısmındaki tarihi revize ederek sizi bilgilendireceğiz ve yasaların gerektirdiği durumlarda, size daha belirgin bir bildirimde bulunabiliriz (ana sayfamıza bir açıklama eklemek veya size bir e-posta bildirimi göndermek gibi). ).

Bilgi uygulamalarımız ve gizliliğinizi korumaya nasıl yardımcı olabileceğiniz hakkında bilgi sahibi olmak için Hizmetlere her eriştiğinizde Politikayı gözden geçirmenizi öneririz.

14. Bu Politika Hakkında Bizimle Nasıl İletişime Geçebilirsiniz?

Bu politika hakkında sorularınız veya yorumlarınız varsa, şu adresten Veri Koruma Görevlimiz (DPO) ile iletişime geçebilirsiniz: dpo @permission. Io veya 888 Prospect Street, Suite 200, La Jolla CA 92037 adresinden posta yoluyla.

Son güncelleme: Haziran 10, 2022

Web3 Reklam üzerine inşa edilecek Permission.